Salată în conchiglie

Salată în conchiglie

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 1 cutie paste tip scoici (mari)
  • 4 lingurite ulei de măsline
  • 100 g brânză feta
  • busuioc verde
  • piper
  • 4 roşii
  • 4 castraveţi
  • 1 ceapă roşie
  • 50 g măsline

Mod De Preparare

1. Se pun pastele să fiarbă în apă cu sare şi câteva picături de ulei. Se lasă să fiarbă conform instrucţiunilor de pe cutie. După aceea, se scot cu spumiera, se pun în sită şi dau printr-un jet de apă rece.

2. Se lasă să se scurgă pe un prosop absorbant de bucătărie şi, în acest timp, se pregăteşte compoziţia pentru umplutură.

3. Se spală roşiile, castraveţii, ceapa şi se taie cubuleţe. Se amestecă cu brânza feta tăiată cubuleţe, cu busuioc verde şi cu ulei şi măsline. Se amestecă uşor să nu se zdrobească brânza şi, dacă este nevoie, se presară şi un praf de piper.

4. Cu această compoziţie se umplu pastele, se ornează cu frunzuliţe de busuioc verde şi se servesc la aperitiv.

Evaluează
Alte rețete