Mod De Preparare
Sangria cu șampanie poate fi băutura perfectă pentru a sărbători noaptea dintre ani. Se prepară în timp record și se consumă rece, cu gheață.
Cum se prepară sangria cu șampanie
- Într-un castron încăpător se amestecă vodka, ginul, siropul de coacăze și Cointreau-ul.
- Se curăță merele și se taie în cuburi potrivite. Se adaugă peste amestecul de băuturi.
- Se curăță de coajă portocalele și lămâia. Se taie în bucăți potrivite și se adaugă peste mere. Strugurii se spală, se îndepărtează crenguțele și se adaugă și ei în castron.
- Șampania sau cava se toarnă în bol, având grijă să nu spumeze prea mult.
- Se adaugă și cutiile de Fanta peste sangria cu șampanie.
- Se adaugă zahărul brun și se amestecă bine până la dizolvarea lui.
- Castronul cu sangria se dă la rece câteva ore. Se servește în pahare de vin cu multă gheață.