Sendvişuri cu brânză

Sendvişuri cu brânză

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 500 g brânză proaspătă
  • 100 g telemea proaspătă
  • 100 ml lapte
  • 1 legatura ceapă verde
  • 1 legatura ridichi
  • 2 legaturi verdeaţă proaspătă (mărar, pătrunjel)
  • 3 roşii
  • 2-3 linguri suc de roşii
  • sare
  • piper
  • pătrunjel verde
  • 1 pâine feliată

Mod De Preparare

1. Brânza proaspătă se pasează şi se amestecă cu telemeaua rasă şi câteva linguri de lapte, până se obţine o cremă omogenă. Se condimentează după gust cu sare, puţin piper şi ceapă verde tocată mărunt. Se împarte compoziţia în trei şi se pune separat în castroane.

2. O parte de brânză se amestecă cu ridichile tăiate cubuleţe şi câteva fire de verdeaţă tocată mărunt. Altă parte de brânză se amestecă cu verdeaţa proaspătă tocată mărunt, iar la ultima parte se adaugă sucul de roşii şi roşiile tăiate cubuleţe.

3. Se fac sendvişuri şi se ornează după preferinţe.

Evaluează
Alte rețete