Spumă cu caşcaval şi crudităţi

Retetă Spumă cu caşcaval şi crudităţi

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • pătrunjel (după gust)
  • piper
  • sare
  • 1 lingurita muştar
  • 3 lingurite maioneză
  • 2 ouă fierte tari
  • 1/2 măr
  • 4 lingurite hrean ras
  • 200 g caşcaval
  • 1 baghetă cu susan

Mod De Preparare

1. Se spală bine hreanul şi se dă pe răzătoare. Se adaugă caşcavalul ras, maioneza, mărul dat pe răzătoare, muştarul şi ouăle fierte tăiate mărunt, iar la final se pun sare şi piper, după gust. Se amestecă foarte bine toate ingredientele şi se lasă la frigider timp de 10 minute.
2. Bagheta cu susan se taie felii, se întinde pasta şi se decorează cu bucăţele rase de măr şi frunze de pătrunjel.

Evaluează
Trucuri culinare

Depozitează condimentele într-un loc uscat și întunecat, și nu deasupra/în apropierea aragazului. Umiditatea, lumina și căldura vor face ca ierburile și condimentele să își piardă aroma.

Fursecuri cu textură perfectă? Da, simplu: răcește aluatul înainte să îl coci (o oră e în regulă, peste noapte e perfect) și lovește ușor tava de cuptor când o scoți, ca să eviți lipirea fursecurilor de ea.