Sufleu cu multivitamine

Sufleu cu multivitamine

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 4 dovlecei
  • 200 ml smântână
  • 75 g unt
  • 2-3 linguri pesmet
  • 100 g telemea de vacă
  • 100 g brânză de vaci
  • 3 ouă
  • 1 legatura mărar
  • sare
  • 6 roşii cherry
  • 100 g alune prăjite

Mod De Preparare

1. Se curăţă dovleceii, se spală, se taie bucăţi şi se pun să fiarbă în apă cu sare. După aproximativ 15 minute, se scot din zeama în care au fiert şi se lasă să se scurgă în sită.
2. Se rade telemeaua, se adaugă brânza de vaci, ouăle, smântâna, mărarul tocat mărunt şi se pasează cu blenderul. Se adaugă şi dovleceii fierţi în compoziţie.
3. Se tapetează tava cu unt şi cu pesmet şi se toarnă compoziţia. Se întinde uniform, se ornează cu roşioare, cu rondele de dovlecei şi cu alune prăjite.
4. Se bagă în cuptor şi se coace la 120 de grade. După ce s-a rumenit, se scoate, se lasă să se răceasă si se taie bucăţi potrivite. Se serveşte cu iaurt sau smântână.

Evaluează
Alte rețete