Sufleu de paste

De erikachivu,

Timpi de preparare

  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 1 punga paste
  • 1 kg rosii
  • 2 oua
  • 500 ml lapte
  • 100 g cascaval
  • 1 lingurita ulei
  • sare

Mod De Preparare

Îţi plac pastele? Încearcă şi această reţetă simplă de sufleu cu paste!

1.    În apa clocotita cu sare se pun la fiert pastele si se lasa 5 minute din momentul în care fierbe apa. Apoi, se scurg.

2.    Într-un vas uns cu puţin ulei se asaza straturi alternative de paste si felii de rosii. Ultimul strat trebuie sa fie de rosii.

3.    Ouale se bat cu un praf de sare si cu laptele si se toarna peste paste. Se presara cascavalul deasupra si se da la cuptor pentru 15 minute.

4.    Se poate servi atât rece, cât si cald.

Evaluează
Alte rețete
   
Trucuri culinare

Este recomandat ca friptura să nu se săreze înainte de a fi prăjită, deoarece sarea o va face să se usuce excesiv şi să îşi piardă aroma

Ţine ceapa în lapte înainte de a o praji pentru a fi mai gustoasă şi mai crocantă