Supă cremă de fenicul

Supă cremă de fenicul

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 1 fenicul
  • 2 bețe de țelină apio sau 1 felie de rădăcină de țelină
  • 1 praz
  • 1 cartof
  • 1 litru supă de legume

Mod De Preparare

Supa cremă de fenicul este extrem de populară în regiunea mediteraneană. Ajută digestia, reduce balonarea, ajută la slăbit și, datorită conținutului de fier luptă cu anemia.

Cum se prepară supa cremă de fenicul

  1. Se spală feniculul, țelina și prazul. Se curăță cartoful și se spală. Legumele se taie în bucăți mici pentru a se găti mai rapid.
  2. Într-o cratiță încăpătoare se adaugă supa de legume și legumele tăiate. Se acoperă cratița cu capac și se gătește la foc mic aproximativ 35 de minute sau până ce legumele s-au fiert.
  3. Cu ajutorul unui blender pasăm toate legumele. Se gustă și se completează cu sare dacă este necesar.
  4. Supa cremă de fenicul se servește cu puțin ulei de măsline și crutoane.
Evaluează
1star1star1star1star1star 5 / 5 - 2 voturi