SUPĂ DE PESTE CU VARZĂ DE BRUXELLES

De Ileana,

Ingrediente

  • 4 bucati morcovi
  • 2 bucati cepe
  • 2 bucati ardei capia
  • 2 felie ceapă verde
  • 5 bucata cartofi
  • sare
  • 2 linguri ulei măsline
  • 1 legatura pătrunjel verde
  • 400 g varză de Bruxelles

Mod De Preparare

1. Se curăţă şi se spală varza. Se fierbe în apă clocotită cu o linguriţă de sare. Se curăţă, se spală şi se taie bucăţi mici legumele. Se adaugă în oala cu varză, cu excepţia cartofilor, care se pun mai târziu, ca să nu se zdrobească.
2. Se adaugă piper, sare şi puţin ulei şi cartofii tăiaţi cubuleţe. Ceapa verde şi verdeaţa se spală şi se toacă mărunt.
3. După ce au fiert toate legumele, se ia supa de pe foc şi, la final, se adaugă ceapa verde tocată mărunt şi pătrunjelul.

Evaluează
Trucuri culinare

Pune în compoziţia glazurilor o lingură de iaurt, pentru că aceasta să nu plesnească când se răceşete

Fursecuri cu textură perfectă? Da, simplu: răcește aluatul înainte să îl coci (o oră e în regulă, peste noapte e perfect) și lovește ușor tava de cuptor când o scoți, ca să eviți lipirea fursecurilor de ea.