Supă de curcan

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 500 g carne de curcan fără pieliţă
  • 2 litri apă
  • 250 g rădăcină de ţelină
  • 300 g amestec de legume congelate
  • 2 cubuleţe de concentrat pentru supă de pui
  • 100 g fidea
  • verdeaţă
  • sare
  • piper

Mod De Preparare

1. Carnea se spală şi se taie cubuleţe. Rădăcina de ţelină se curăţă şi se taie cubuleţe.
2. Într-o oală încăpătoare, se pun la fiert carnea, legumele şi cuburile de concentrat pentru supă de pui. Se amestecă din când în când. După aproximativ 30 de minute, se adaugă fideaua şi se dă focul la mic. Când e aproape gata, se potriveşte de gust cu sare şi piper.
3. Se serveşte caldă, cu verdeaţă proaspătă, tocată fin, deasupra.

Evaluează
Trucuri culinare

Dacă bananele pe care le ai sunt îndeajuns de coapte pentru mâncat dar nu îndeajuns de bune pentru găti cu ele, le poți coace rapid în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.

Este recomandat ca friptura să nu se săreze înainte de a fi prăjită, deoarece sarea o va face să se usuce excesiv şi să îşi piardă aroma