Supă de morcovi simplă

De erikachivu,

Timpi de preparare

  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 1 kg morcovi
  • 2 cepe
  • 1 rădăcină păstârnac
  • 4 linguri ulei
  • câteva fire ceapă verde
  • sare
  • piper

Mod De Preparare

O supă de morcovi foarte simplă, gata în maxim 30 de minute. Vezi reţeta!

1.    Ceapa se taie mărunt, iar morcovii se trec prin răzătoarea cu ochiuri mari.  Rădăcina de păstârnac se poate toca mărunt sau se poate trece şi ea prin răzătoare.

2.    În oala de fiert supa se încinge uleiul şi se pun legumele la călit. Se pun apoi 1,5 litri de apă şi se lasă la fiert.

3.    Legumele fierte se pasează sau se mixează, se amestecă în zeama în care au fiert, se potriveşte gustul de sare şi piper şi se aduce supa la masă cu ceapă verde deasupra.

Evaluează
Media Rating
1stargraygraygraygray 1 / 5 - 1 Review(s)
Trucuri culinare

Dacă bananele pe care le ai sunt îndeajuns de coapte pentru mâncat dar nu îndeajuns de bune pentru găti cu ele, le poți coace rapid în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.

Dacă vrei că piureul de cartofi să iasă mai pufos, adaugă o linguriţă de oţet.