Supă de pui cu tăieţei

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 1 jumătate de pui
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 2 căței usturoi
  • rădăcină de țelină
  • rădăcină de pătrunjel
  • 1 ardei capia
  • 1 roşie mare
  • 100 g fasole verde păstăi
  • sare
  • piper boabe și măcinat
  • 100 g tăieței pentru supă
  • pătrunjel verde
  • 2 buchețele broccoli

Mod De Preparare

1. Se spală bine puiul, se porţionează și se pune la fiert, la foc potrivit, cu puţină sare.

2. Se pregătesc între timp legumele, se curăță, se spală și se pun întregi, în oală, împreună cu puiul.

3. După ce au fiert atât legumele, cât și puiul, se strecoară în sită și se aleg morcovii și carnea de pe piept. Se taie cubulețe și se pun în supă. Se potrivește cu sare și se pun tăiețeii.

4. Se mai fierb 10 minute. Supa se servește ornată cu pătrunjel și broccoli fiert.

Evaluează
Trucuri culinare

Dacă bananele pe care le ai sunt îndeajuns de coapte pentru mâncat dar nu îndeajuns de bune pentru găti cu ele, le poți coace rapid în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.

Tortul/prăjitura se va tăia perfect dacă folosești un cuțit cald.