O supă de pui dietetică, cu multe legume şi carne tocată de curcan. Gata în maxim o oră, e perfectă pentru cină. Iată reţeta.
1. În oala de fiert se pune uleiul la încins şi se călesc uşor carnea tocată şi ceapa tăiată mărunt. Când ceapa a devenit translucidă, se scoate amestecul şi se pune orzul spălat şi scurs de apă. Se lasă un minut.
2. Se adaugă carnea tocată şi ceapa, lintea, carnea de pui fără piele, apa, supa din concentrat de pui şi se lasă să ajungă la punctul de fierbere. Se reduce focul, se acoperă cu un capac şi se lasă la fiert 30 de minute.
3. După acest timp, se scoate carnea de pui, se lasă un pic la răcit şi se desface în fâşii subţiri care se pun din nou în oală, fără os. Se adaugă năutul conservat şi trecut sub un jet de apă, spanacul, sucul de roşii şi se mai lasă pe foc 5 minute. Se serveşte cu pătrunjel sau ceapa ciorii.