Supă de roşii cu mozzarella

Supă de roşii cu mozzarella

Ingrediente

  • 1 kg roşii bine coapte
  • 2 cepe albe, vechi
  • 1 căţel usturoi
  • 1 lingura zahăr pudră
  • 2 linguri ulei
  • 1 praf sare
Pentru servit:
  • 4 frunze busuioc
  • 100 g mozzarella
  • crutoane

Mod De Preparare

Combinaţia de supă de roşii şi mozzarella este delicioasă. Reţeta e foarte simplă, aşa că merită să încerci şi tu!

1. În oala de fiert supa se încinge uleiul şi se călesc puţin roşiile tăiate în patru, ceapa tăiată rondele şi usturoiul strivit.

2. După ce s-au înmuiat puţin, în ulei, se toarnă apă, sarea şi zahărul. Se lasă la fiert 30 de minute.

3. După acest timp, conţinutul oalei se mixează şi se pune brânza tăiată felii. Se aduce la masă cu busuioc proaspăt şi crutoane.

Evaluează