Supă de sfeclă

Supă de sfeclă

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 1 rădăcină de sfeclă
  • 1 ceapă mare
  • 1 cartof mare
  • 2 căţei usturoi
  • 100 g brânză feta
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura smântână
  • câteva fire mărar
  • sare
  • piper
  • castravete

Mod De Preparare

1. Într-o oală se călesc ceapa tocată mărunt şi usturoiul la fel. Sfecla curăţată şi cartofii se taie cuburi cât mai mici şi se adaugă în oală. Se lasă să se înmoaie puţin în ulei şi apoi se acoperă cu apă şi se lasă să fiarbă.

2. După ce au fiert, legumele se mixează şi apoi se adaugă smântâna. Se pune supa la frigider. Se serveşte rece, cu brânză sfărâmată, mărar şi castravete.

Evaluează