Supă indiană de roşii

Retetă Supă indiană de roşii

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 4 cani suc de roşii
  • 2 linguri fainaă de porumb dizolvată în puţină apă rece
  • 1 lingura praf de chimen
  • 1 lingura pasta de usturoi şi ghimbir
  • 1 lingura lapte
  • sare
  • piper

Mod De Preparare

Se combină toate ingredientele, mai puţin laptele, într-o oală şi se dau în fiert.

Se lasă la foc mic 5 minute.

Se adaugă laptrele şi se mai lasă la foc mic încă 5 minute.

Evaluează
Trucuri culinare

Depozitează condimentele într-un loc uscat și întunecat, și nu deasupra/în apropierea aragazului. Umiditatea, lumina și căldura vor face ca ierburile și condimentele să își piardă aroma.

Atunci când e necesar să adaugi apa în mâncare este indicat să foloseşti apă fierbinte