Mod De Preparare
Rețeta de supa rece de sfeclă roșie și măr este perfectă pentru iubitorii de supe chiar și pe timp de vară. Plină de antioxidanți, fibre, fier, vitamina C este ideală pentru cei mici.
Culoarea vibrantă și gustul unic îi vor atrage pe toți ai casei la masă.
Cum se face supa rece de sfeclă roșie și măr
- Ceapa se taie julienne și se călește în puțin ulei cu puțină sare timp de câteva minute.
- Se îndepărtează coaja mărului și se taie cubulețe. Se adaugă mărul peste ceapa și se lasă să se gătească 2-3 minute.
- Se adaugă și sfecla roșie fiartă tăiată cuburi.
- Se toarnă supa de legume călduță și se lasă la fiert compoziția timp de 10 minute.
- Cu ajutorul unui blender se pasează legumele. Se condimentează cu sare dacă este necesar.
- Pentru un plus de cremozitate se adaugă și iaurtul grecesc și se amestecă.
- Supa de sfeclă roșie și măr se servește rece, cu câteva picături de iaurt și/sau chives.