Supă spaniolă de roşii

Retetă Supă spaniolă de roşii

De erikachivu,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 1 bucata carnat picant
  • 600 g roşii in bulion
  • 200 g năut
  • 1 bucata ceapa medie
  • 2 bucati catei usturoi
  • 1 legatura pătrunjel creţ
  • 2 linguri ulei
  • 1 praf sare, piper

Mod De Preparare

Învaţă să faci o supă spaniolă de roşii ca la Barcelona!

 

Mod de preparare:

 

1. Într-o tigaie, se rumeneşte uşor cârnatul picant, tăiat felioare.

2. În oala de fiert supa, se încinge o lingură de ulei şi se pun să se călească ceapa curățată și tocată mărunt şi usturoiul curățat și tăiat felioare. Apoi, se adaugă năutul, se lasă un minut să se călească şi se toarnă aproximativ un litru de apă şi roşiile. Se lasă să fiarbă în jur de 45 de minute la foc mediu.

 

3. Odată năutul fiert, se scoate un sfert din cantitate, iar restul conţinutului oalei se mixează, potrivindu-se de gust cu sare și piper.

 

4. Se aduce supa la masă cu năutul păstrat, felioare de cârnat şi pătrunjel mărunt tăiat.

Evaluează
Trucuri culinare

Trucuri și secrete în bucătărie de la bunica

Nu ai un sucitor/făcăleț pentru a întinde aluatul? Nicio problemă, poți folosi de o sticlă de vin!

Tehnici utile în bucătărie

Nu ţine în frigider citricele sau roşiile, dacă vrei ca gustul lor să rămână acelaşi