Supă spaniolă de roşii

Supă spaniolă de roşii

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 1 bucata carnat picant
  • 600 g roşii in bulion
  • 200 g năut
  • 1 bucata ceapa medie
  • 2 bucati catei usturoi
  • 1 legatura pătrunjel creţ
  • 2 linguri ulei
  • 1 praf sare, piper

Mod De Preparare

Învaţă să faci o supă spaniolă de roşii ca la Barcelona!

 

Mod de preparare:

 

1. Într-o tigaie, se rumeneşte uşor cârnatul picant, tăiat felioare.

2. În oala de fiert supa, se încinge o lingură de ulei şi se pun să se călească ceapa curățată și tocată mărunt şi usturoiul curățat și tăiat felioare. Apoi, se adaugă năutul, se lasă un minut să se călească şi se toarnă aproximativ un litru de apă şi roşiile. Se lasă să fiarbă în jur de 45 de minute la foc mediu.

 

3. Odată năutul fiert, se scoate un sfert din cantitate, iar restul conţinutului oalei se mixează, potrivindu-se de gust cu sare și piper.

 

4. Se aduce supa la masă cu năutul păstrat, felioare de cârnat şi pătrunjel mărunt tăiat.

Evaluează