Supersalată de pui

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 4 roşii potrivit de mari
  • 1 ceapă uscată roşie
  • 400 g piept de pui fiert
  • 100 g caşcaval
  • 3 ouă fierte
  • 4 linguri maioneză
  • 1 lingurita muştar
  • 1 salată verde
  • sare
  • piper

Mod De Preparare

1. Pieptul de pui, caşcavalul şi ouăle fierte se taie cubuleţe şi se pun într-un castron. Ceapa tăiată solzişori se dă cu un praf de sare şi se lasă puţin deoparte. Se pune apoi în salată cu roşiile tăiate felii.

2. Separat se freacă maioneza cu muştarul şi se condimentează cu sare şi piper. Se toarnă peste salată, se amestecă uşor şi se răstoarnă într-un castron mai mare cu frunze de salată aşezate de jur împrejur.

3. Se lasă la rece o jumătate de oră şi după aceea se poate servi.

Evaluează
Trucuri culinare

Ai ars fundul prăjiturilor/fursecurilor? Nu le arunca, dă jos partea arsă cu ajutorul unei răzătoare cu găuri mici (din aceea pentru coaja de lămâie)

Atunci când e necesar să adaugi apa în mâncare este indicat să foloseşti apă fierbinte