Tagliatelle cu peşte

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 1 pachet tagliatelle
  • 300 g peşte marinat
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc
  • 20 ml ulei de măsline
  • 200 g pulpă de roşii

Mod De Preparare

1. Se fierb pastele conform instrucţiunilor de pe cutie şi, după ce s-au fiert, se lasă într-un bol cu apă rece câteva minute. Se scot din apă şi se lasă să se scurgă în sită. Între timp, se scoate peştele marinat din conservă, se stropeşte cu zeamă de lămâie şi pe deasupra se presară cimbru şi busuioc uscat.

2. Pastele se amestecă cu suc de roşii, cu cimbru, busuioc, sare, ulei şi piper şi se bagă 20 de minute să se rumenească. Se servesc ornate cu peştele marinat.

Evaluează
Trucuri culinare

Fursecuri cu textură perfectă? Da, simplu: răcește aluatul înainte să îl coci (o oră e în regulă, peste noapte e perfect) și lovește ușor tava de cuptor când o scoți, ca să eviți lipirea fursecurilor de ea.

Busuiocul proaspăt se păstrează mai bine la temperatura camerei dacă îi sunt ținute tulpinile în apă.