Tăiţei cu carne tocată

De erikachivu,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 1 pachet tăiţei chinezeşti
  • 1 lingura ulei vegetal
  • 2 ardei roşii iuţi, tăiaţi rondele
  • 500 g carne de pui tocată
  • 2 linguri sos de peşte
  • 2 linguri suc de lămâie
  • 1 lingura sos de soia
  • frunze de coriandru
  • 300 g mazăre păstăi, fiartă

Mod De Preparare

Hai să gătim chinezeşte! Pentru o masă de patru persoane, dacă ai nevoie de ceva rapid şi inedit, îţi recomand tăiţeii cu carne tocată. Uite cum să procedezi:

1. Se fierb taiţeii.

2. Se încinge uleiul vegetal, se adauga ardeiul si carnea tocata si se prajesc pâna capata o culoare maronie.

3. Se adauga sos de pestesucul de lamâie si sosul de soia si se mai ţin pe foc un minut.

4. Dupa ce se ia de pe foc, se adauga si frunzele de coriandru, se pune peste taiţei si se serveste cu o lingura de sos de soia.

Evaluează
Media Rating
1star1star1star1star1star 5 / 5 - 1 Review(s)
Trucuri culinare

Tortul/prăjitura se va tăia perfect dacă folosești un cuțit cald.

Pentru a da culoare frumoasă prăjiturilor, cozonacilor, plăcintelor şi cornuleţelor, unge-le deasupra cu cafea cu lapte înainte de a le pune la cuptor