Tartă cu brânză şi ciocolată

Tartă cu brânză şi ciocolată

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

Pentru aluat
  • 60 g făină
  • 15 g cacao
  • 75 g pudră de migdale
  • 75 g zahăr
  • 75 g unt nesărat
Pentru umplutură
  • 400 g brânză de vaci
  • 100 g smântână
  • 50 g zahăr
  • 2 ouă
  • linguri fulgi de ciocolată
  • coaja rasă a unei portocale

Mod De Preparare

Prepară şi tu această tartă delicioasă! Reşeta e simplă, iar tarta cu brânza şi ciocolată va fi pe placul întregii familii!

1. Pentru aluat, toate ingredientele se pun într-un vas şi se amestecă cu vârful degetelor până ce se obţine un amestec nisipos care se pune într-o formă de tort tapetată cu hârtie. Firimiturile se îndeasă bine şi se nivelează pentru a obţine o bază dreaptă. Se dă la congelator până se prepară umplutura.

2. Pentru umplutură, se rade de coajă portocala bine spălată iar brânza, smântâna, zahărul şi coaja rasă se mixează. Apoi, se adaugă ouăle, unul câte unul, amestecând după fiecare. La final, se pun fulgii de ciocolată.

3. Amestecul de brânză se toarnă în tava cu aluat şi se coace timp de o oră. Apoi, se lasă să se răcească în cuptor, cu focul stins, după care se dă la rece pentru 24 de ore.

Evaluează