1. Aluatul, lăsat în prealabil să se dezgheţe, se pune pe o planşetă presărată cu făină şi se decupează după forma tăvii. Între timp, se pune cuptorul la încins.
2. Se tapetează tava cu hârtie de copt şi se pune aluatul. Se bagă tava în cuptorul bine încins (la circa 200°C) şi se lasă la copt 10-15 minute. Se scoate apoi din cuptor şi se lasă la răcit.
3. Se freacă gălbenuşurile cu zahărul până ce se obţine o cremă. Se dizolvă făina şi praful de sare în 2-3 linguri de lapte rece, având grijă să nu apară cocoloaşe. Se pune la fiert restul de lapte, adăugându-se spre final batonul de vanilie.
4. Laptele în care a fost dizolvată făina se toarnă peste gălbenuşurile frecate cu zahăr şi se amestecă bine. Se pune la foc mic, amestecându-se continuu şi adăugându-se treptat laptele vanilat fierbinte. Se lasă pe foc numai până ce începe să se lege. Se lasă la răcit.
5. Se spală fructele şi se lasă la scurs. Se toarnă crema de vanilie în spaţiul din interiorul aluatului. Se acoperă cu fructe de zmeură şi se pudrează cu zahăr vanilat.