1. Untul tăiat cubuleţe, sarea, oul, brânza şi coriandrul se pun în făină. Se frământă rapid, se acoperă cu o folie şi se lasă la rece 30 de minute.
2. Trei sferturi din aluat se întinde într-o foaie şi se pune în tava tapetată cu hârtie de copt. Se ridică aluatul pe marginea formei, se înţeapă cu furculiţa şi se coace în cuptorul încins, la foc potrivit, 12-15 minute.
3. Spanacul se opăreşte şi se lasă la scurs. Brânza proaspătă, iaurtul, ceapa verde şi usturoiul fin tocate, călite în unt, franzela înumuiată în lapte şi telemeaua rasă se amestecă. O parte se înglobează în spanacul tocat mărunt, iar în cealaltă parte se pun cartofii raşi şi oregano.
4. Peste aluatul copt se pun cele două compoziţii şi ouăle fierte. Deasupra se pune restul de aluat perforat pe mijloc. Se unge cu smântână şi se coace la foc potrivit, 60-70 minute.