1. Se sparg ouăle, gălbenuşurile se pun într-un bol, se adaugă un praf de sare şi se acoperă cu o folie. Separat, se topeşte untul într-un ibric şi se lasă să se răcească înainte de a se folosi.
2. Se spală prunele, se şterg bine de apă, se scot sâmburii şi se taie feliuţe. Nucile măcinate se lasă 3-4 minute în cuptor, cât să se usuce.
3. După ce s-a răcit untul, se adaugă puţin câte puţin în crema de gălbenuşuri şi se amestecă uşor. Albuşurile se bat separat, cu zahărul şi zahărul vanilat, se adaugă crema de gălbenuşuri, coaja de lămâie şi, la sfârşit, făina cernută. Se amestecă uşor să nu se lase.
4. Compoziţia se toarnă în forma tapetată cu hârtie pentru copt, se presară nucile măcinate, se ornează cu feliuţele de prune pe toată suprafaţa şi se bagă în cuptor la 120˚C. După ce s-a copt, se scoate şi se lasă să se răcească. Se serveşte ornată cu zahăr pudră şi frunzuliţe de mentă.