1. Se face un aluat din 180 g făină amestecată cu 1 pachet praf de copt şi 100 g unt frecat cu 100 g zahăr. Se acoperă cu o folie transparentă şi se lasă la rece o oră.
2. Prunele se spală, se curăţă de sâmburi şi se taie în sferturi.
3. Se întinde aluatul într-o foaie subţire, de 4-5 mm, şi se pune într-o tavă tapetată cu hârtie pergament. Se coace în cuptorul încins 12-15 minute şi se lasă apoi să se răcească.
4. Se freacă 200 g unt cu 200 g zahăr şi gălbenuşurile adăugate pe rând. Se înglobează 200 g făină amestecată cu 1 plic praf de copt, nucile pisate şi albuşurile bătute spumă cu zahărul vanilat. Se toarnă peste blatul copt, apoi se adaugă prunele şi se dă la cuptor 35-40 minute.
5. Se lasă să se răcească, se pudrează şi se taie bucăţi.