Vezi cum să prepari şi tu o tartă delicioasă cu spumă de căpşune după o reţetă simplă!
1. Biscuiţii mărunţiţi se amestecă cu untul topit şi apoi se tapisează patru forme. Se dau la cuptor pentru 10 minute apoi se lasă în formă, la rece.
2. Pentru spumă, se pune gelatina la înmuiat iar căpşunile tăiate felii cu zahărul şi sucul de lămâie se pun la foc mic, pentru 5 minute. Apoi se mixează şi din acest amestec se opresc două linguri pentru decor.
3. Frişca lichidă foarte rece se bate spumă şi se amestecă cu piureul de căpşuni. Toată spuma se varsă în formele de inimă, peste blatul de biscuiţi.
4. Se prepară gelatina roşie pentru decor şi se amestecă cu cele două linguri de piure. Se varsă deasupra spumei, se nivelează scuturând formele şi se dau la rece pentru 4 ore.