Tartă de cartofi la tigaie

TARTA DE CARTOFI LA TIGAIE

De erikachivu,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 400 g cascaval afumat
  • 2 catei de usturoi
  • 50 g unt
  • 150 g bacon afumat
  • 1 kg cartofi noi
  • 1 legatura patrunjel

Mod De Preparare

Tartă de cartofi la tigaie – cea mai simplă masă!

Învaţă să prepari o tartă cu cartofi la tigaie delicioasă.  Delicios și rapid, perfect pentru un prânz sățios sau o cină rapidă și gustoasă, când nu ai prea mult timp la dispoziție pentru gătit și nici chef să deschizi cuptorul.

Cei mai buni cartofi la tigaie se fac după cei 4 pași simpli de mai jos. 

Mod de preparare:

1. Se spala si se curaţa cartofii, se feliaza cât se poate în felii nu foarte groase.

2. Se pun într-o tigaie cu unt topit împreuna cu baconul afumat taiat cubuleţe. Se lasa la prajit 15 minute.

3. Când sunt aurii si prajiţi, se adauga usturoiul pisat, se amesteca si se pun deasupra felii de cascaval.

4. Când cascavalul s-a topit, cartofii sunt gata, se retrag de pe foc, se presara patrunjel si se servesc imediat.

TARTA DE CARTOFI LA TIGAIE4

Evaluează
Trucuri culinare

Dacă bananele pe care le ai sunt îndeajuns de coapte pentru mâncat dar nu îndeajuns de bune pentru găti cu ele, le poți coace rapid în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.

Fursecuri cu textură perfectă? Da, simplu: răcește aluatul înainte să îl coci (o oră e în regulă, peste noapte e perfect) și lovește ușor tava de cuptor când o scoți, ca să eviți lipirea fursecurilor de ea.