1. Se face o adâncitură în făina cernută, în care se pun gălbenuşurile amestecate cu un praf de sare, untul, laptele şi praful de copt stins cu zeama de lămâie. Se frământă cu făină cât cuprinde, se acoperă cu folie transparentă şi se păstrează la rece 30 minute.
2. Conopida se curăţă, se spală şi se desface în bucheţele mici. Se fierb în apă cu sare, apoi se lasă la scurs într-o strecurătoare. Într-o tigaie încinsă cu unt se călesc ciupercile tăiate felii şi conopida. Se condimentează cu sare şi piper, iar când se răceşte se amestecă cu brânza rasă, şunca tăiată cubuleţe, smântâna, ouăle bătute cu sare, piper şi verdeaţă.
3. Două treimi din aluat se separă şi se întinde într-o foaie groasă de 4-5 mm. Se aşază într-o tavă unsă cu ulei, pe fund şi pe pereţii laterali. Se adaugă umplutura şi se acoperă cu restul de aluat. Se coace în cuptorul încins la foc potrivit, 45-55 minute.