Tarta vegetariana

Tarta vegetariana

De Erika Chivu,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

Pentru baza:
  • 200 g prune deshidratate
  • 60 g fulgi de ovaz
  • 70 g nuca
  • 4 linguri ulei de nuca
  • 2 linguri apa
  • 4 linguri miere
Pentru crema:
  • 1 avocado
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri miere
  • 1 banana
  • esenţă de vanilie

Mod De Preparare

Eşti vegetariană sau vrei să ţii post? Încearcă această reţetă de tartă vegetariană cu prune, avocado şi banane!

1. Pentru baza, se pun toate ingredientele în robotul de bucatarie si se paseaza bine, pâna se obine o masa omogena si lipicioasa.

2. Într-o forma pentru mini tarte se pune o folie alimentara si 2 linguri din compoziţia lipicioasa. Se niveleaza cu o lingura, se rastoarna pe un platou, apoi se scoate tragând de marginile foliei. La fel se procedeaza cu toata compoziţia.

3. Pentru crema, avocado se curaţa si se taie cubuleţe, banana se taie felii si se pun într-un blender. Peste acestea, se adauga mierea si cacaua. Se paseaza pâna se formeaza o compoziţie cremoasa. Se poate aroma cu puţina esenţa de vanilie. Peste fiecare tarta se pune o lingura din crema. Se orneaza cu cacao si fulgi de ovaz.

Pentru o dieta sanatoasa, incearca si un terci de ovaz!

Evaluează