1. Se face un aluat din făină, ou, o lingură apă rece şi untul înmuiat puţin. Se frământă rapid, se acoperă cu folie transparentă şi se lasă la rece minim 2 ore. Compotul de ananas se scoate din cutie şi bucăţile se lasă la scurs într-o strecurătoare.
2. Între timp, se prepară crema. Se freacă zahărul şi zahărul vanilat cu ouăle până se topeşte tot zahărul, apoi se adaugă făina, laptele, untul topit şi jumătate din ananas tăiat cubuleţe.
3. Se întinde aluatul într-o foaie groasă de aproximativ 5 cm şi se taie în rondele, care se pun în formele unse cu unt. Se înţeapă aluatul în câteva locuri cu furculiţa, apoi se toarnă crema şi se coc în cuptorul încins 40-50 minute. Se lasă să se răcească puţin şi se scot din forme.
4. Se ornează cu fructe, iar deasupra se toarnă jeleul preparat cu sucul din compotul de ananas.