Tartine cu macrou afumat

De Ileana,

Ingrediente

  • 1 bucata macrou afumat
  • 300 g cartofi fierţi în coajă
  • sare
  • 1 lingura suc de lămâie
  • 2 linguri capere
  • 1 bucata castravecior murat
  • 1 lingura mărar tocat

Mod De Preparare

Se spală macroul, se curăţă de pieliţă şi de oase şi se pune într-un castron. Se fărâmiţează cu furculiţa.
► Se curăţă de coajă cartofii fierţi şi se dau prin răzătoarea mică (sau se amestecă cu blenderul). Se adaugă peste peşte.
► Se asezonează cu sare şi piper. Se adaugă sucul de lămâie, caperele, castraveciorul tăiat bucăţele foarte mici şi mărarul tocat. Se amestecă bine. Se lasă la frigider să se răcească.
► Se poate servi cu pâine prăjită sau cu pâine ciabatta cu măsline.

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO
Sfatul medicului