1. Se curăță usturoiul și se feliază, se condimentează cu sare și se stropește cu uleiul de porumb, apoi se lasă la macerat. Se curăţă și se spală ciupercile și apoi se taie cubulețe.
2. Ardeii se curăță și se taie felii mai mari iar fasolea se pune să fiarbă separat în apă cu sare. După ce a fiert, se scoate din apă și se lasă să se scurgă. Se stropește cu zeama de la o lămâie ca să nu-și schimbe culoarea.
3. Se călește usturoiul într-o tigaie mai înaltă și se adaugă legumele pe rând. Mai întâi se pun ardeii, care se lasă să se înăbușe, apoi ciupercile și fasolea. Se stropesc cu sosul de soia și se adaugă sarea și piperul măcinat.
4. Roșiile se opăresc separat 5-10 minute apoi se scot și se pun în tigaia cu legumele înăbușite. Se lasă în continuare să se înăbușe și se servesc cu garnitură de orez fiert.