1. Se curăţă usturoiul şi se feliază, se condimentează cu sare şi se stropeşte cu uleiul de porumb, apoi se lasă la macerat. Se curăţă şi se spală ciupercile şi apoi se taie cubuleţe.
2. Ardeii se curăţă şi se taie felii mai mari iar fasolea se pune să fiarbă separat în apă cu sare. După ce a fiert, se scoate din apă şi se lasă să se scurgă. Se stropeşte cu zeama de la o lămâie ca să nu-şi schimbe culoarea.
3. Se căleşte usturoiul într-o tigaie mai înaltă şi se adaugă legumele pe rând. Mai întâi se pun ardeii, care se lasă să se înăbuşe, apoi ciupercile şi fasolea. Se stropesc cu sosul de soia şi se adaugă sarea şi piperul măcinat.
4. Roşiile se opăresc separat 5-10 minute apoi se scot şi se pun în tigaia cu legumele înăbuşite. Se lasă în continuare să se înăbuşe şi se servesc cu garnitură de orez fiert.