1. Se spală carnea şi se taie cubuleţe. Se căleşte împreună cu ceapa şi usturoiul tocate mărunt adăugându-se sare şi piper după gust. Se amestecă până ceapa şi usturoiul devin aurii. Se stinge cu 2 polonice de apă caldă şi se lasă să fiarbă înăbuşit, amestecând din când în când, să nu se prindă de cratiţă.
2. Între timp se curaţă ardeii, morcovii iar roşiile se curaţă de coajă şi se taie cubuleţe.
3. Când carnea este fiartă se răstoarnă cu sos cu tot într-o cratiţă cu fundul mai gros şi se adaugă pe rând morcovii şi ardeii tăiaţi rondele şi roşiile. Se amestecă şi se lasă să fiarbă la foc mic până se leagă sosul. Se mai potriveşte cu sare, piper şi boia de ardei iute după gust.
4. Se ornează cu cimbru şi se serveşte fierbinte cu ardei iute.