1. Se bat gălbenuşurile cu jumătate din zahăr şi zahărul vanilat, până se topeşte tot zahărul. În albuşurile bătute spumă se adaugă restul de zahăr şi se bat în continuare până se obţine o spumă densă.
2. Cu o lingură de lemn se amestecă uşor cele două compoziţii. Se adaugă făina cernută cu amidonul, se amestecă de jos în sus şi se toarnă într-o tavă rotundă, tapetată cu hârtie de copt. Se coace în cuptorul încins, la foc potrivit, 25-30 minute.
3. Blatul copt se lasă să se răcească uşor, apoi se scoate din tavă şi se mai lasă cel puţin 2 ore să se răcească. Se taie în două foi. Se aleg cele mai mici bezele pentru ornat, iar restul se zdrobesc mărunt.
4. Frişca se bate spumă, apoi se adaugă zahărul şi întăritorul de frişcă. Se bate în continuare până nu se mai desprinde de pe tel şi se obţine o frişcă densă.
5. Un sfert din frişcă se întinde pe una din foile de blat, apoi se presară bezelele mărunţite, se mai pune un strat de frişcă şi se acoperă cu cealaltă foaie de blat. Se îmbracă tortul în frişcă, se ornează pe lateral cu nucă de cocos, iar deasupra cu ciocolată rasă fin şi bezele.