Dacă ciocolata Bounty este preferata ta, învaţă să prepari un tort cu cremă de nucă de cocos ca în Caraibe, rapid şi uşor.
Mod de preparare:
Amestecă untul cu zahărul , apoi adaugă ouăle, unul câte unul, laptele şi restul de ingrediente uscate pentru blat.
Unge o tavă de tort şi tapetează cu hârtie de copt, apoi toarnă amestecul şi dă la cuptor la 180 de grade, până trece testul cu scobitoarea (circa 30 minute). Lasă la răcit.
Pune laptele pentru cremă, zahărul şi untul într-un vas pe foc şi când fierbe adaugă grişul. Când se îngroaşă, dă deoparte şi adaugă nuca de cocos.
Taie blatul răcit în două şi unge a doua jumătate cu crema de cocos, apoi pune partea superioară a blatului peste cremă.
Topeşte zahărul pentru sirop, până se caramelizează puţin. Toarnă laptele peste zahăr şi lasă să fiarbă la foc mic. Toarnă sosul peste tort şi lasă la însiropat.
Topeşte ciocolata pentru glazură împreună cu untul, pune laptele deasupra şi amestecă.
Toarnă glazura deasupra tortului însiropat şi dă la rece până la servire