1. Albuşurile se bat spumă cu mixerul, apoi se adaugă zahărul şi zahărul vanilat şi se omogenizează în continuare până se întăreşte.
2. Frişca bătută se toarnă peste compoziţia de albuş, apoi compoziţia se împarte în două vase separate pentru a putea obţine îngheţata de coacăze şi de vanilie. Compoziţia de vanilie se împarte la rândul ei în alte 3 părţi pentru îngheţata de vanilie, de banane şi de kiwi.
3. Pentru îngheţata de coacăze: se curăţă coacăzele de codiţe, apoi se pun într-un tifon şi se storc deasupra unui vas. Se adaugă 50 g zahăr şi se pune la fiert, până când dă în clocot. Se lasă la răcit, apoi siropul de coacăze se toarnă peste prima jumătate de compoziţie. Aceasta se va pune 3/4 într-o formă rotundă din plastic, iar restul într-o cupă de îngheţată şi se lasă la rece 3 ore. După aceea se toarnă deasupra 3/4 din compoziţia de vanilie şi se mai lasă 2 ore la congelator. Restul de îngheţată de vanilie se pune într-o cupă, la congelator.
4. Pentru îngheţata de banane: se decojeşte banana, se pasează cu o furculiţă într-o farfurie, apoi se omogenizează cu o parte din compoziţia de vanilie. Se lasă la congelator 3 ore.
5. Pentru îngheţata de kiwi: se spală şi se curăţă de coajă un kiwi, se pasează cu o furculiţă într-o farfurie, apoi se omogenizează cu o parte din compoziţia de vanilie. Se lasă la congelator 3 ore. Tortul se serveşte ornat cu un coif de napolitană caramelizat şi cupe de îngheţată.