1. Gelatina se dizolvă în apă rece. Brânza proaspătă se amestecă cu mascarpone, zahărul pudră, iaurtul şi lichiorul. Gelatina dizolvată se amestecă cu jumătate din compoziţia de brânză, apoi şi cu restul de cremă şi fructele, până se omogenizează. Se pune la rece 2-3 ore.
2. Untul se bate cu 30 g zahăr tos şi 1 gălbenuş de ou, iar apoi se amestecă cu 100 g făină. Aluatul se pune într-o formă rotundă, tapetată cu hârtie pergament. Se înţeapă cu furculiţa şi se coace 15 minute.
3. Albuşurile se bat spumă cu 150 g zahăr. Se adaugă gălbenuşurile şi 150 g făina. Se toarnă într-o formă mare, dreptunghiulară, tapetată cu hârtie pergament şi se coace 15 minute. Se răstoarnă pe un şervet puţin umezit şi se unge cu gem. Se rulează şi se lasă la rece.
4. Rulada se taie felii subţiri. Se pune un strat din felii de ruladă întrun castron adânc, tapetat cu puţin zahăr pudră. Se toarnă jumătate de cremă, apoi se formează un alt strat din restul de felii de ruladă. Se pune şi restul de cremă, iar deasupra blatul rotund. Se lasă la rece 3-4 ore, apoi se răstoarnă pe un platou.