1. Se freacă untul cu zahărul, un praf de sare, zahărul vanilat şi ouăle adăugate pe rând. Separat, se pasează brânza proaspătă şi nuca de cocos. Se amestecă cele două compoziţii, apoi se adaugă treptat făina cernută cu praful de copt şi laptele.
2. Se toarnă aluatul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se coace în cuptorul încins, la foc potrivit, 55-60 minute. Se scoate din formă după ce se răceşte puţin, apoi se aşază pe un grătar şi se lasă în continuare să se răcească.
3. Pentru glazură, se freacă 200 g zahăr pudră cu 2 linguri de apă şi 2 linguri de zeamă de lămâie, până se topeşte zahărul. Se toarnă apoi pe tort, se întinde în strat uniform şi se lasă deoparte să se întărească.
4. Separat, se amestecă nuca măcinată cu 100 g zahăr şi laptele şi se fierbe la foc mic, amestecând continuu, până se obţine o cremă legată, care se toarnă pe o folie din aluminiu şi se întinde într-o foaie subţire de 3-4 mm. Se taie doi ursuleţi care se aşază pe tort şi se conturează cu cremă de ciocolată.