1. Se unge tava cu unt şi se presară susan. Untul se freacă spumă şi se amestecă cu mierea şi gălbenuşurile adăugate pe rând.
2. Separat, în vase diferite, se topeşte fiecare tip de ciocolată, la bain-marie. Albuşurile se bat spumă cu un praf de sare, iar făina se cerne cu amidonul.
3. Se separă 1/4 din crema de gălbenuşuri şi se amestecă cu ciocolata cu lapte, 1/4 din făină şi ¼ din albuşurile bătute spumă.
4. Separat, într-un castron mai mare se amestecă restul de cremă de gălbenuşuri cu ciocolata amăruie, gemul, vanilia, scorţişoara, coaja de lămâie, romul şi restul de făină. Jumătate din compoziţie se toarnă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, apoi se adaugă crema cu ciocolată cu lapte, iar deasupra se pune restul de compoziţie cu ciocolată amăruie.
5. Se coace în cuptorul foarte bine încins, la foc potrivit, 40 minute. Când se răceşte se ornează cu glazură de ciocolată şi frişcă.