1. Se separă gălbenuşurile de albuşuri. Albuşurile se bat spumă cu zahărul, apoi se adaugă gălbenuşurile frecate cu sare, coaja de lămâie şi, la sfârşit, făina cernută. Se amestecă uşor să nu se lase sau să formeze cocoloaşe.
2. Separat, se încinge cuptorul, se taie 5 bucăţi de hârtie pentru copt şi pe fiecare foaie se pune compoziţia de blat, se întinde uniform şi se coace pe dosul unei tăvi, pe rând. După ce s-au copt toate foile, se desfac hârtiile şi se lasă la răcit.
3. Într-o cratiţă se pun gălbenuşurile, zahărul, untul, un praf de sare, coaja de lămâie, cacaua, cafeaua solubilă, zahărul vanilat şi laptele. Se fierbe la baie de aburi până se obţine o cremă. Se adaugă nucile şi biscuiţii măcinaţi şi se mai lasă câteva minute la baie de aburi.
4. Pentru a avea un gust aromat, foile se stropesc cu rom natural. Peste fiecare foaie se întinde crema uniform. La final, tortul se îmbracă cu ciocolata de menaj, topită în unt şi se ornează cu nuci tocate.