1. Se freacă untul cu zahărul pudră şi zahărul vanilat. Se adaugă coaja de lămâie, ouăle, făina amestecată cu amidonul şi praful de copt. Se frământă, apoi se întinde într-o foaie dreptunghiulară şi se pune într-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu făină. Se coace în cuptorul încins, la foc potrivit, 25-30 minute.
2. Pentru cremă, se amestecă amidonul cu gălbenuşurile, zahărul şi puţin lapte rece. Se adaugă şi restul de lapte călduţ, apoi se fierbe la bainmarie, amestecând continuu până se îngroaşă. Când se răceşte se aromează cu zahăr vanilat şi se toarnă pe blatul copt. Se păstrează 3-4 linguri de cremă pentru ornat.
3. Se pune apoi un strat de căpşuni, iar deasupra se toarnă jeleul de fructe preparat confonform indicaţiilor înscrise pe plic. Se ornează cu migdale şi crema păstrată.