1. Se pun 1-2 l de apă într-un vas, se adaugă sare şi ulei şi se pun să fiarbă. Când începe să clocotească, se pun tortellini şi se lasă să fiarbă conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
2. După ce au fiert, se scot în sită, se trec printr-un jet de apă rece şi se lasă să se scurgă. Ca să nu se usuce, se acoperă cu o folie sau cu un capac.
3. Între timp, se pregătesc ingredientele pentru sos. Se pune untul într-o cratiţă, se topeşte, se adaugă smântâna, brânza tăiată cubuleţe şi parmezanul. Se condimentează cu sare, piper şi nucşoară, după gust, şi, după ce a dat în 2-3 clocote, se opreşte focul.
4. Se pun tortellini într-un bol, se toarnă sosul, se încorporează şi se servesc ornate cu crenguţe de rozmarin şi roşii cherry tăiate în sferturi.