Tricolor Mix

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 100 g zahăr pudră
  • 2 pere
  • 2 albuşuri
  • 1 baton de vanilie
  • 120 g prune şi mure
  • mentă

Mod De Preparare

1. Se curăţă perele de coajă şi se taie în bucăţi mărunte.

2. Prunele şi murea se spală bine şi se lasă să se scurgă de apă.

3. Se bat albuşurile spumă cu un praf de sare şi cu zahărul.

4. Se dau toate fructele prin blender, după care se încorporează în spuma de albuşuri şi se amestecă uşor. Se pune compoziţia în boluri şi se dă la frigider pentru două ore.

5. Se asezonează cu mure şi cu un baton de vanilie.

Evaluează
Trucuri culinare

Trucuri și secrete în bucătărie de la bunica

Nu ai un sucitor/făcăleț pentru a întinde aluatul? Nicio problemă, poți folosi de o sticlă de vin!

Dacă fursecurile pe care le-ai făcut au ieşit prea tari, pune în cutia în care le păstrezi o felie de pâine.