Valuri de piersici cu ciocolată

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 500 g piersici coapte
  • 3 linguri zahăr pudră
  • 1 lingura zeamă de lămâie
  • 250 ml apă minerală rece
  • 200 g iaurt
  • sos de ciocolată
  • mentă

Mod De Preparare

1. Se spală piersicile, se decojesc şi se taie în jumătate. Se scot sâmburii şi se taie în bucăţi mici.

2. Se pun bucăţile de piersică în blender, se adaugă zeama de lămâie, apa minerală, zahărul şi iaurtul şi se amestecă până se formează o pastă omogenă.

3. Se răceşte paharul în care urmează să pui compoziţia şi se pune sosul de ciocolată.

4. Se toarnă compoziţia în pahar şi se garniseşte cu ciocolată şi frunze de mentă.

Evaluează
Trucuri culinare

Dacă ai adăugat prea multă grăsime mâncării, adaugă un cub de gheaţă. Gheaţa va atrage grăsimea şi astfel o poţi scoate mai uşor din mâncare

Atunci când e necesar să adaugi apa în mâncare este indicat să foloseşti apă fierbinte