Vis de vară

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 500 g căpşuni
  • 5 kiwi
  • 4 banane
  • 1 compot de ananas
  • 50 ml rom
  • 4-5 frunze de mentă

Mod De Preparare

1. Căpşunile se spală şi se taie pe jumătate într-un castron mare. Kiwi şi bananele se curăţă de coajă, se taie felii şi se adaugă peste căpşuni. La final, se pun feliile de ananas tăiate de jumătate.

2. Se presară peste fructe un praf de zahăr vanilat, apoi se toarnă romul. Se acoperă castronul şi se ţin fructele 2-3 ore la rece.

3. Se pun fructele în cupe de îngheţată şi se adaugă în fiecare 2-3 linguriţe de suc de fructe din castron. Se ornează fiecare cupă cu o frunză de mentă.

Evaluează
Alte rețete
   
Trucuri culinare

Dacă fursecurile pe care le-ai făcut au ieşit prea tari, pune în cutia în care le păstrezi o felie de pâine.

Busuiocul proaspăt se păstrează mai bine la temperatura camerei dacă îi sunt ținute tulpinile în apă.