1. Carnea de viţel se spală în 2-3 ape, se curăţă de pieliţe şi se pune să fiarbă în apă cu foile de dafin, vinul, salvia şi uleiul de măsline. Se lasă la foc mic, acoperită, aproximativ 120 de minute.
2. Între timp, se spală cartofii şi morcovii şi se pun să fiarbă în apă cu sare. Se scot după ce au fiert şi se lasă să se răcorească.
3. Ceapa se curăţă, se spală şi se taie bucăţi mari. Bucăţile de ceapă se rumenesc în untul topit şi apoi se amestecă cu morcovii şi cartofii fierţi. Se pun la cuptor pentru câteva minute.
4. Se verifică dacă a fiert carnea şi se scoate pe un platou de lemn. Se lasă câteva minute să se răcorească şi se feliază. Se aranjează pe un platou, se ornează cu legumele şi se stropeşte cu zeama în care a fiert carnea. Se serveşte cu frunze de salvie.