Wok de tăieţei chinezeşti

Wok de tăieţei chinezeşti

Timpi de preparare

  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 1 pungă tăieţei de orez sau fidea fără ou
  • 2 ardei graşi
  • 1 morcov
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 legatura mărar
  • 2 linguri sos de soia/sare după gust
  • piper
  • 2 linguri semințe de susan (opțional)

Mod De Preparare

Un wok de tăiţei chinezeşti foarte uşor şi rapid – gata în numai 15 minute. Iată reţeta.

1.   Morcovul se trece prin răzătoarea cu ochiuri mari şi se pune la călit în ulei cu ardeii tăiaţi fâşii foarte subţiri. Când se înmoaie ușor, se toarnă sosul de soia.

Între timp, se încălzeşte apa şi, când fierbe, se dă drumul tăieţeilor de orez. Se lasă un minut şi se scurg foarte bine.

2.   Se pun tăieţeii peste legume şi se amestecă, se adaugă semințele de susan, potrivind gustul de sare şi piper.

3. După 10 minute se ia tigaia de pe foc, se presară mărarul tocat şi se aduce la masă.

Evaluează
1star1star1stargraygray 3 / 5 - 4 voturi