1. Pentru aluat, se amestecă zahărul cu laptele şi uleiul şi se pun, într-o crăticioară, pe foc. După ce a dat în clocot, se adaugă sarea, zahărul vanilat. Se lasă la răcit. Apoi, se adaugă amoniacul şi ouăle, amestecând continuu. Se adaugă făină şi se frământă, până se obţine un aluat omogen, ca pentru pâine. Se împarte în 4. Se întind foile şi se coc pe fundul tăvii, câte 2-3 minute fiecare, în cuptorul încins, la foc potrivit.
2. Pentru cremă, se pune la fiert apa cu 4 linguri de zahăr şi cacaua, amestecând continuu, până se îngroaşă. Se dă la o parte. Într-un alt vas, se amestecă ouăle cu 150 g zahăr, se pun la foc mic şi se amestecă încontinuu, până se formează o spumă albicioasă. Se ia vasul de pe foc şi se răstoarnă din el, puţin câte puţin, peste compoziţia de cacao. Se lasă totul din nou la răcit.
3. Margarina se freacă spumă, apoi se toarnă în ea, treptat, amestecul preparat anterior, până se obţine o cremă omogenă.
4. Pe un blat de lemn, se aşază prima foaie. Se întinde un strat de cremă, se pune altă foaie, un alt strat de cremă, altă foaie, din nou cremă şi, la sfârşit, ultima foaie. Se poate decora cu ciocolată de menaj topită.
5. Se lasă la rece şi se serveşte a doua zi.