Zmeurică

De Ileana,

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 400 g zmeură
  • 220 g zahăr
  • 400 ml apă
  • 1 lămâie

Mod De Preparare

1. Se prepară un sirop din zahăr şi apă, ce se lasă la fiert 10 minute. Se lasă la răcit şi se dă la frigider până devine rece.
2. Se pune zmeura în blender împreună cu sucul de lămâie şi se amestecă bine. Apoi se adaugă şi siropul de zahăr. Se mixează bine şi se lasă în congelator circa 15 minute.
3. După ce se răceşte, şerbetul se pune în pahare şi se poarte orna cu frunze de mentă.

Evaluează
Media Rating
1star1star1star1star1star 5 / 5 - 2 Review(s)
Trucuri culinare

Tehnici utile în bucătărie

Nu ţine în frigider citricele sau roşiile, dacă vrei ca gustul lor să rămână acelaşi

Tortul/prăjitura se va tăia perfect dacă folosești un cuțit cald.